// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sancțiune 3 în 1 pentru un mopedist din Blaj – A condus cu alcoolemie de 1,12 mg/l și fără permis, un autovehicul neînmatriculat

La data de 3 martie a.c., poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce circula cu un moped neînmatriculat, pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419