Rămâi conectat

Ştirea zilei

SÂMBĂTĂ: Se deschide Baza de agrement de la Blaj, în condițiile impuse de autoritățile. PROGRAM și TARIFE sanitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Baza de agrement a Primăriei Blaj se deschide în acest weekend, în condițiile impuse de autoritățile sanitare. Sezonul estival 2020 la baza de agrement Blaj va începe oficial sâmbătă, 27 iunie, odată cu redeschiderea ştrandului pentru adulţi şi a celor trei bazine pentru copii. Tarifele de acces au rămas la nivelul celor de anul trecut, neschimbat fiind și programul de funcționare al bazei de agrement.

Accesul în baza de agrement Blaj va fi valabil în fiecare zi, de marţi până duminică, între orele 09:00 şi 20:30. Excepţie va fi lunea, zi în care baza de agrement este închisă pentru lucrări de întreţinere.

Preţul unui bilet/brăţară este de 15 lei/adult şi 8 lei/copiii sub 14 ani, indiferent de numărul intrărilor şi al ieşirilor în/din baza de agrement din ziua respectivă.

Accesul în baza de agrement a Primăriei Blaj se face în conformitate cu „Regulamentul privind condiţiile necesare a fi respectate pentru reluarea activităţii de nataţie în bazinele acoperite şi în aer liber din România”, emis de Ministerul Tineretului și Sportului îmreună cu Ministerul Sănătății, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 505/13 iunie 2020.

Normele privind accesul și regulile impuse în interiorul bazei de agrement pe perioada de stării de alertă sunt afișate la intrarea din strada Iuliu Maniu și vor fi comunicate de către angajații bazei, care vor asigura implementarea măsurilor necesare desfășurării activității în condițiile impuse de autoritățile sanitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea