Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Unirea Ungheni – CSU Alba Iulia | Studenții, împotriva unei echipe rănite

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la ora 15.00, în runda a 7-a a eșalonului terț, se vor duela două echipe cu același punctaj (9), dar plasate pe poziții diferite în Seria 9: Unirea Ungheni (locul 3), respectiv CSU Alba Iulia (poziția a 5-a).

Și dacă nou-promovata din Cetatea Marii Uniri are o serie de 3 jocuri în care nu a pierdut (5 puncte strânse), în schimb amfitrionii sunt după două eșecuri la rând cu același scor, 0-1, cu ACS Tg. Mureș și Corvinul Hunedoara, iar scaunul antrenorului Flavius Sabău se clatină. Albaiulienii nu pot conta al doilea joc succesiv pe Bucurică (din motive medicale), în plus și Herci este incert.

Întâlnim un adversar cu pretenții, care și-a anunțat candidatura la calificarea în play-off și chiar pentru locurile de baraj. Ne propunem să ne ridicăm la nivelul Unirii Ungheni și să oferim o prestație reușită”, a spus Mihai Manea.

Florin Istrate, căpitanul gazdelor și unul dintre cei mai periculoși jucători din ofensivă, a colaborat câteva luni, în toamna anului 2017, cu principalul “alb-albaștrilor”, la Performanța Ighiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea