Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Industria Galda – CSC Ghiroda și Giarmata Vii | Meci de “totul sau nimic” pentru găldeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda apare pentru prima dată în fața fanilor în 2019, sâmbătă, 9 martie, de la ora 15.00, cu o întâlnire extrem de importantă, împotriva unei contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, abordată cu stări diametral opuse de cele două combatante.

Bănățenii au început excelent returul, furnizând surpriza startului cu acel 4-1 administrat conjudețenilor de la Dumbrăvița, pretendenți la promovare, iar cu 19 puncte au urcat pe locul 11, în afara zonei minate. Antrenor este, din intersezon, fostul internațional Paul Codrea, ce are sub comanda unul dintre principalii marcatori ai seriei (Barany), dar și câteva achiziții importante, nume precum Bocșan (ACS Poli), Liuba (Dumbrăvița) sau Budur (Crișul).

În tabăra adversă există presiunea dată de clasarea pe poziția a 14-a (cu 15 puncte), una retrogradabilă, cele 4 eșecuri consecutive și înfrângerea neașteptată de la Avrig. În consecință pentru a nu-și pericita șansele de evadare din subsol, Industria nu-și permite să pășească fals, pentru a nu-și îngreuna și mai mult situația.

O absență importantă din efectivul gazdelor este a juniorului Fl. Schiau – intervenție chirurgicală la umărul drept, după accidentarea de la Avrig, perioada de recuperare fiind estimată la aproximativ două luni. “Sunt trei puncte mari puse-n joc, trebuie să le obținem”, a transmis președintele Marcel Georgiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea