// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Sâmbătă, ora 15.00, CS Ocna Mureș – ACS Dumbrăvița | “Soda dragă”, prima reprezentație internă a anului

CS Ocna Mureș, ultima clasată în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, apare în premieră în acest an în fața fanilor, sâmbătă, de la ora 15.00, cu prilejul disputei cu ACS Dumbrăvița (locul 5, 32 de puncte).

“Soda dragă” a început primăvara fotbalistică cu două deplasări, la Deva și Pâncota, jocuri în care a strâns un punct și a marcat de 5 ori (mai multe decât a înscris în toate cele 8 jocuri disputate în fața fanilor în acest sezon). În tur, la acel categoric 7-1 de pe “Ștefan Dobay”, s-a înregistrat cea mai categorică victorie din serie, în disputa dintre cele două nou-promovate despărțite în acest moment de 30 de puncte!

CS Ocna Mureș a înregistrat înfrângeri pe linie pe “Stadionul Dragostei”, dar râvnește să spargă gheața și să realizeze prima victorie stagională. Vizitatorii, cu fostul găldean Boancă printre titulari (și cugireanul Udrea în efectv), și-au anunțat intențiile de a ataca promovarea, însă au debutat în retur cu un eșec suprinzător (1-4 la Ghiroda), câștigând în prelungiri cu Național Sebiș.

Ne așteaptă o confruntare dificilă, împotriva unei formații cu pretenții, din partea superioară a clasamentului. Din păcate, ne lipsesc doi titulari, dar o să ne prezentăm așa cum trebuie la acest prim meci în fața propriilor suporteri”, a punctat Mihai Manea. Fără victorie în acest sezon, “alb-albaștrii” încearcă să realizeze minunea, mai ales că, raportat la jocul din toamnă, se prezintă cu o distribuție radical modificată. Însă nu vor evolua în acest joc important Vaidasigan și P. Muntean (accidentat la genunchi) – indisponibili, Hidișan – suspendat, absențe de marcă din efectivul gazdelor.

Dan HENEGAR