Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Răsăritul magic de la Neversea revine după doi ani

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cea mai așteptată perioadă din an, pentru iubitorii de festivaluri și muzică, începe în iulie cu Neversea. Timp de patru zile, 7-10 iulie, Constanța va fi gazda celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa de Est.

Vară, soare și patru zile pline de distracție până la răsărit alături de cei mai tari DJ din lume îi așteaptă pe cei care vor spune prezent la cea de-a patra ediție de Neversea, în <<The Island of Dreams>>. Pandemia de coronavirus a făcut ca edițiile din ultimii doi ani să fie suspendate. Steve Aoki, Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Timmy Trumpet, Tujamo sau W&W fac parte din line-upul Neversea 2022, o ediție fără restricții unde sunt așteptați zeci de mii de fani din întreaga lume. Festivalierii vor descoperi și în acest an diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică dar și magia naturală a Mării Negre.

Împreună din nou!

Județul Alba a fost reprezentat an de an la festivalul de la Constanța. “Startul verii începe cu Neversea. Ne este foarte dor de mare, de soare și de vibe-ul magic de la Neversea”, ne-a declarat Alexandru, care an de an își face gașcă și pleacă pe litoral la început de iulie. “E altceva. Să te prindă răsăritul în mulțime ascultând DJ-ul tău preferat e un sentiment special. Abia apuc să-l retrăiesc și la ediția din acest an”, a adăugat un alt fan Neversea din Alba Iulia. Acesta a precizat că bugetul său pentru patru zile de festival este undeva la 1500 lei și că abonamentul și l-a achiziționat din timp. “Mergem cu mașina din Alba Iulia. Cazarea este puțin mai scumpă față de anii trecuți, dar suntem un grup și ne împarțim. Nu avem pretenții mari, important e să ne distrăm, să ne facem prieteni noi și amintiri”, a încheiat Alexandru.  La ultima ediție, în 2019, traficul total de participanți a fost peste 240.000. Abonamente și bilete de-o zi sunt disponibile pe site-ul oficial Neversea.

Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea