Rămâi conectat

Societate

SÂMBĂTĂ , la Alba Iulia: Inaugurarea patinoarului şi magie pe gheaţă cu patinatori profesionişti din Sibiu

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii iubitori de patinaj au motiv de bucurie, pentru că sâmbătă vor putea începe în sfârşit distracţia pe gheaţă, chiar în inima Cetăţii Alba Carolina. Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean s-au îngrijit din timp să le ofere  un parc al lui Moş Crăciun şi un patinoar care să-i facă să simtă cu adevărat sărbătorile de iarnă. Astfel, sâmbătă, la ora 17.30, va fi inaugurat patinoarul din Piaţa Cetăţii cu un adevărat spectacol pe gheaţă „Fire on Ice”, oferit de patinatori profesionişti din Sibiu. Patinoarul se întinde pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, aşa încât vor putea patina zeci de tineri şi copii dar şi cei mai vârstnici îndrăgostiţi de acest minunat sport de iarnă.

Potrivit organizatorilor aici va exista un punct de închiriere pentru patine iar preţurile vor fi accesibile urmând a fi afişate la deschidere. Patinoarul va fi deschis aproximativ două luni, adică până la jumătatea lunii februarie.

Cei care vor veni să patineze se vor putea încălzi, contra cost, cu un ceai fierbinte, vin fiert, cafea sau ciocolată caldă. De asemenea vor putea servi sandwich-uri , virsli, ceafă de porc, turtă dulce, cozonaci colac kurtos şi multe altele, de la căsuţele special amenajate aici.

Aşadar, nu uitaţi sâmbătă se deschide, oficial, patinoarul din Cetate! Începe feeria pe gheaţă!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea