Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Fotbal Comuna Recea – Unirea Alba Iulia | Deplasare dificilă pentru „alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Alb-negrii” au în runda secundă a eşalonului terţ cea mai lungă deplasare a sezonului, în Maramureş, împotriva echipei pregătite de Romică Buia, meciul disputându-se sâmbătă, 2 septembrie.

Amfitrionii reprezintă o formaţie puternică ce poate pune probleme oricărui oponent, cu jucători experimentaţi precum A. Bota, V. Giurgiu, Gherman şi Urs. În contextul programului dificil (etapa viitoare, primul derby judeţean, acasă, cu Metalurgistul Cugir), Unirea Alba Iulia, unica reprezentantă a judeţului ce nu a câştigat în prima rundă, încearcă să nu se întoarcă cu mâna goală din acest joc extern. „Este prima oportunitate să ne recuperăm punctele pierdute pe teren propriu. Sunt convins că va fi un meci deloc facil, avem parte de o programare dificilă, dar ne propunem să jucăm altceva şi să nu ne întoacem cu mâna goală”, a precizat antrenorul Adorian Himcinschi. Albaiulieni au început cu o remiză nescontată, 1-1 cu Gaz Metan Mediaş II, şi nu pot conta pe Goguţa şi Iacşa – indisponibili, „principalul” unirist intenţionând să modifice formula de start, prin titularizarea lui Al. Man în defensivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea