Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: Concurs de înot ”Cupa 1 iunie”, la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Înscrieri până vineri

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

concurs inot alba iuliaSâmbătă, 30mai, cu ocazia Zilei Copiilor, de la ora 10.00, la Bazinul Olimpic din Alba Iulia se desfăşoară concursul de înot Cupa „1 Iunie”, aflat la prima ediţie, pentru copiii care activează în cadrul complexului olimpic. Până în 22 mai cei care doresc să participe la competiţia sportivă se pot înscrie pentru cele patru probe, respectiv 50 de metri spate, 50 de metri craul, 50 de metri bras şi 50 de metri fluture.

Cupa „1 Iunie” se va desfăşura pentru două categorii de înotători, respectiv amatori şi profesionişi. Competiţia sportivă este dedicată copiilor care activează în cadrul Bazinului Olimpic din Alba Iulia, cu vârste cuprinse între 14-6 ani.

Organizat sub sloganul „Prin sport spre sănătate”, Clubul Sportiv de Nataţie ALPO îşi propune să încurajeze copiii pentru a descoperi frumoasele taine ale sportului prin înot.
La finalul competiţiei vor fi acordate medalii pentru locurile I-III,  diplome sportive pentru locurile I – VI şi diplome de participare pentru locurile VII-VIII.

De asemenea cluburile cu cele mai bune rezultate în cadrul concursului de înot au ocazia să câştige Cupa „1 Iunie”. Toți copiii care vor participa la competiția sportivă vor primi câte un cadou cu ocazia Zilei de 1 Iuni.

În cadrul Bazinului Olimpic din Alba Iulia activează în prezent 10 grupe de copii. Cupa „1 Iunie” este organizată de Primăria Alba Iulia, Clubul Sportiv de Natație ALPO şi Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea