Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sâmbătă, 31 martie, la Alba Iulia, All Star Game feminin 2012

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spectacol baschetbalistic de marcă, acţiuni caritabile, prezentare de modă şi alte surprize pentru iubitorii sportului

    Deşi locaţia este una insuficientă, Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va găzdui sâmbătă, 31 martie, meciul stelelor baschetului feminin românesc sau All Star Game-ul României, cum îi spun fanii baschetului. Federaţia Română de Baschet urmează ca marţi să anunţe, în urma centralizării tuturor datelor (public, jurnalişti şi votul tehnic, al Colegiului Central al Antrenorilor), loturile selecţionatelor Nord şi Sud pentru All Star Game – Alba Iulia 2012, după ce timp de două săptămâni suporterii au avut ocazia să-şi exprime prin vot opţiunile pentru jucătoarele şi antrenorii care vor participa la evenimentul din Cetatea Marii Uniri.
La All Star Game 2012 (meciul va începe la ora 18.00, transmis în direct de TVR 3), în deschidere (probabil de ora 17.00) va avea loc o prezentare de modă în care vor fi angrenate cele 28 de jucătoare. Cum All Star Game înseamnă şi show, spectatorii se vor putea delecta cu demonstraţii de minibaschet, cu diverse concursuri interactive, cu tradiţionalul concurs de aruncări de 3 puncte, dar şi cu multe alte surprize pregătite de organizatori, precum şi cu decernarea titlurilor de „Miss” şi „MVP”.
Va fi o demonstraţie de talent, frumuseţe şi ambiţie. Vreau să subliniez că jucătoarele din ţara noastră sunt şi foarte active în activităţile sociale. Dorinţa noastră cea mai mare este să promovăm un baschet de calitate”, a declarat Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet.

*Latura socială a All Star Game, bal de caritate la „Astoria”

Organizatorii (Primăria municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba) în parteneriat cu FRF vor stabili anumite cazuri sociale din muncipiu (spital, stabliliment pentru vârstnici, case de copii), locaţii unde sâmbătă dimineaţă vor ajunge baschetbalistele pentru a oferi momente de bucurie şi un mic sprijin celor aflaţi în dificultate. Tradiţionalul „Bal de Caritate” se va desfăşura la Hotelul „Astoria”, unde cei prezenţi vor putea licita pentru diverse obiecte. Printre lucrurile scoase la licitaţie se vor regăsi tricourile de joc, mingea oficială, dar şi alte obiecte din lumea baschetului şi nu numai, anticipându-se că organizatorii vor expune, pentru a strânge fonduri, inclusiv o mănuşă de box a celebrului pugilist român Lucian Bute.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea