Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă, 16 Iunie, la Alba Iulia: Carolina Fashion Kids – cel mai frumos eveniment de modă dedicat în exclusivitate copiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, te invită sâmbătă, 16 Iunie 2018 începând cu ora 20.00, la cel mai frumos eveniment de modă dedicat în exclusivitate copiilor: Carolina Fashion Kids!

Locaţie acestui eveniment este una de excepţie, respectiv Poarta a III –a a Cetăţii Alba Carolina.

Aflat la cea de-a IV–a ediţie, evenimentul reprezintă încununarea cu succes şi aplauze a talentului şi muncii depuse de cei mai mici dintre cursanţii şcolii de modeling din Alba.

Carolina Fashion Kids reprezintă un eveniment public care se adresează celor mai mici dintre noi, o incursiune în lumea fascinantă a copilăriei prin intermediul căreia cei mici îşi vor dovedi încrederea în forţele proprii şi prezenţa scenică dobândite pe timpul cursului parcurs.

Cursanţii Şcolii de Modeling Cleopatra Popescu din oraşe precum Sibiu, Braşov, Cluj, Timişoara, Deva şi nu în ultimul rând, oraşul gazdă Alba Iulia, promit un adevărat spectacol de modă!

Carolina Fashion Kids este organizat de Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare Salvatorii voluntari din județul Alba s-au întrecut ca în fiecare an, într-un concurs care testează abilitățile practice și munca în echipa a acestor oameni care își dedică timpul liber în folosul comunității! Citește și: FOTO: Doi pompieri de la ISU […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea