Sâmbătă, 16 Iunie, la Alba Iulia: Carolina Fashion Kids – cel mai frumos eveniment de modă dedicat în exclusivitate copiilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, te invită sâmbătă, 16 Iunie 2018 începând cu ora 20.00, la cel mai frumos eveniment de modă dedicat în exclusivitate copiilor: Carolina Fashion Kids!

Locaţie acestui eveniment este una de excepţie, respectiv Poarta a III –a a Cetăţii Alba Carolina.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Aflat la cea de-a IV–a ediţie, evenimentul reprezintă încununarea cu succes şi aplauze a talentului şi muncii depuse de cei mai mici dintre cursanţii şcolii de modeling din Alba.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Carolina Fashion Kids reprezintă un eveniment public care se adresează celor mai mici dintre noi, o incursiune în lumea fascinantă a copilăriei prin intermediul căreia cei mici îşi vor dovedi încrederea în forţele proprii şi prezenţa scenică dobândite pe timpul cursului parcurs.

Cursanţii Şcolii de Modeling Cleopatra Popescu din oraşe precum Sibiu, Braşov, Cluj, Timişoara, Deva şi nu în ultimul rând, oraşul gazdă Alba Iulia, promit un adevărat spectacol de modă!

Carolina Fashion Kids este organizat de Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419