Rămâi conectat

Actualitate

Salariile românilor ar putea fi majorate începând cu 1 ianuarie 2023. Anunțul Ministrului Muncii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salariile românilor ar putea fi majorate începând cu 1 ianuarie 2023. Anunțul Ministrului Muncii

Ministrul Muncii a declarat în cadrul unui interviu TV faptul că Guvernul începe negocieri cu mediul de afaceri pentru creșterea salariului minim.

Marius Budăi a precizat că Executivul vrea ca salariul minim majorat să intre în vigoare chiar din prima zi a anului viitor.

„Trebuie să găsim o soluție de majorare a salariului pentru că situația este extrem de complicată. Până la sfârșitul anului mi-am propus să am această discuție cu partenerii sociali astfel încât de la 1 ianuarie să intre în vigoare, dacă găsim o soluție să fie o majorare a salariului minim”, a declarat ministrul Marius Budăi la Antena 3.

„9,4% este un procent antiromânesc care contribuie la sărăcirea seniorilor României”

Referitor la pensii, Marius Budai a spus că procentul de „9,4% este un procent antiromânesc care practic contribuie la sărăcirea seniorilor României. Într-o analiză pe care am făcut-o la nivel de PNRR-ul ale statelor membre din Uniunea Europeană, dar și a legislațiilor naționale, nu am găsit absolut nicăieri, dar absolut nicăieri, o asemenea plafonare cu cheltuielile sociale. Suntem în dinamică cu discuțiile cu Uniunea Europeană”, a mai spus Marius Budăi, ministrul Muncii, în emisiunea News Magazine de la Antena 3.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RESTRICȚII de trafic în Alba și alte județe din țară din cauza codului roșu de caniculă: Anunțul CNAIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

RESTRICȚII de trafic în Alba și alte județe din țară din cauza codului roșu de caniculă: Anunțul CNAIR CNAIR a extins luni în alte şase judeţe restricţiile impuse pentru zilele de 15 și 16 iulie pentru deplasarea autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone. „Restricţiile de circulaţie pe perioada Codului roşu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea