Rămâi conectat

Ştirea zilei

Salariile din primăria Aiud: Ce sume încasează primarul și angajații din instituție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Municipiului Aiud a făcut public pe site-ul primăriei raportul privind transparența veniturilor salariale a funcționarilor publici, astfel, salariile de bază și indemnizațiile lunare sunt disponibile pentru toți cetățenii.

Cel mai mare salariu este cel am primarului Municipiului Aiud, care are un salariu de bază de 13.520, la care se adaugă un spor de 25%, ajungând la suma de 16.900 de lei, lunar.

Viceprimarul primește și el o sumă considerabilă, mai exact 11.440, salariu de bază, care împreună cu sporul de 25%, formează un salariu lunar de 14.300 de lei.

De asemenea, aceeași sumă, 14.300 de lei este încasată lunar de către Administratorul public al Muncipiului Aiud, dar care nu primește nici un spor, astfel salariul de bază rămâne neschimbat.

Directorii executivi și arhitectul șef din cadrul aparatului de specialitate sunt cei care se mai bucură de salarii de peste 10.000 de lei, astfel, aceștia încasează un salariu de bază de 10.068 de lei, dar în cazul directorilor executivi, se adaugă un spor de 1.372 de lei, ajungând la 11.440 de lei, lunar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea