Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Salariile bugetarilor vor creşte de la 1 ianuarie 2015

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Salariile bugetarilor vor creşte de la 1 ianuarie 2015, procentul urmând să fie stabilit după consultări cu organismele financiare internaţionale, a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb. Potrivit acesteia, ca urmare a măsurii implementate de Guvern, de creştere a salariului minim pe economie, în prezent fiind de 850 de lei, şi 15 clase de salarizare care se suprapun, de la 1 iulie vor fi 29 de clase de salarizare care se suprapun. Se vor purta discuţii cu instituţiile internaţionale, astfel încât de la 1 ianuarie 2015 să poată fi operată o creştere decentă a salarizării în sistemul bugetar. Ministrul Muncii a precizat că de aceste majorări salariale vor beneficia toţi bugetarii, indiferent că este vorba despre administraţia locală sau centrală. Rovana Plumb a mai adăugat că ministerul pe care-l conduce continuă recalcularea pensiilor pentru repararea nedreptăţilor din guvernarea PDL şi are în vedere şi creşterea alocaţiilor de stat pentru copii, de la 1 ianuarie 2015, în funcţie de vârsta şi de venitul familiei din care provine minorul. Ministrul a subliniat faptul că aceste majorări ale veniturilor vor avea loc în mod real şi că nu este vorba despre simple promisiuni de campanie electorală, ea menţionând şi că nu a agreat măsurile represive luate în timpul crizei economice – tăieri de salarii, de pensii sau de alocaţii şi reduceri ale locurilor de muncă, deoarece au adus sărăcie şi au adâncit suferinţa oamenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea