Rămâi conectat

Societate

S.C. Uzina Mecanică Cugir scapă de biblioteca tehnică

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La solicitarea Filialei Alba a Asociaţiei Generale a Inginerilor din România (AGIR), preşedinte ing. Mihai Ludijan, biblioteca tehnic a S.C. Uzina Mecanic Cugir va avea în curând un nou proprietar. Numeroasele volume de carte tehnic care au servit decenii în şir colectivului de ingineri şi tehnicieni de la UMC vor fi transferate la Colegiul I.D. Lzrescu din localitate. Având în vedere c multe dintre crţi sunt de actualitate, ele vor servi ca material didactic atât elevilor de la colegiul tehnic cât şi asociaţiei inginerilor sau altor cadre în domeniu de la nivel local şi nu numai. Echipa managerial a colegiului format din Camelia Dumitrean şi Dacia Napu a amenajat un spaţiu corespunztor acestui demers în cadrul bibliotecii şcolii, urmând ca acesta s fie ocupat cu întregul fond de carte tehnic preluat de la UMC. (C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | Apelul disperat al unui albaiulian pentru primarul Gabriel Pleșa: ”Ce ne facem cu apa? A ajuns cea mai scumpă factură dintre toate, NU MAI PUTEM!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apelul disperat al unui albaiulian pentru primarul Gabriel Pleșa: ”Ce ne facem cu apa? A ajuns cea mai scumpă factură dintre toate, NU MAI PUTEM!” Locuitorii din Alba Iulia au ajuns la disperare din cauza tarifele exorbitante la apă potabilă și canalizare (15,42 lei/mc). Oamenii spun că factura la apă a ajuns cea mai scumpă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea