Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

S.C. STRABAD DESIGN S.R.L.informează

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în


COMUNICAT DE PRESĂ

Data publicării 30.03.2018

S.C. STRABAD DESIGN S.R.L.informează
lansarea implementării proiectului “CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII S.C. STRABAD DESIGN S.R.L. PRIN TEHNOLOGIZAREA PROCESULUI DE EXECUȚIE LUCRĂRI”, începând cu data semnării contractului de finanțare 09.03.2018 și până la data de 31.12.2018..

Proiectul “ CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII S.C. STRABAD DESIGN S.R.L. PRIN TEHNOLOGIZAREA PROCESULUI DE EXECUȚIE LUCRĂRI”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către S.C. STRABAD DESIGN S.R.L. și are o valoare totală de 1,482,263.30 lei, din care 888,976.96 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul S.C. STRABAD DESIGN S.R.L. constă în consolidarea poziției pe piață a S.C. STRABAD DESIGN S.R.L. în domeniul lucrăriilor de pregătire a terenului. Premisa îndeplinirii acestui scop o reprezintă îmbunătățirea procesului de execuție prin utilizarea noilor tehnologii și majorarea capacității de execuție, astfel fiind necesară realizarea unei investiții în vederea achiziționării de mijloace fixe moderne, de ultimă generație, specifice domeniului de activitate vizat. În urma realizării acestei investiții societatea va crea 5 locuri de muncă.


Date de contact beneficiar: S.C. STRABAD DESIGN S.R.L.
CUI: RO 28562530, Numar de înregistrare la Registrul Comertului: J1/430/30.05.2011
Adresa: Sebeș, str. Mihail Kogălniceanu nr. 20, jud. Alba, cod postal 515800
Telefon: 0752195001, Mail: [email protected]

www.regio-adrcentru.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea