Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

S-a urcat la volan beat și fără permis și a provocat un accident: Bărbat din Bucerdea Grânoasă, reținut pentru 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat din Bucerdea Grânoasă a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere. Bărbatul a provocat și un accident rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

La data 21 septembrie 2020, polițiștii rutieri din Blaj au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore, față un bărbat de 33 de ani, din Bucerdea Grânoasă, care este cercetat pentru infracțiuni rutiere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 20 septembrie 2020, în jurul orei 04.00, a condus un autoturism pe o stradă din Blaj, fiind sub influența alcoolului, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și a provocat un accident rutier.

În cursul zilei de azi, 22 septembrie, acesta va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background

La data de 20 septembrie 2020, în jurul orei 04.00, polițiștii rutieri din Blaj au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Timotei Cipariu din municipiu, a avut loc un accident rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat de 33 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță laterală suficientă în timpul în timpul efectuării manevrei de depășire și a intrat în coliziune cu două autovehicule, care erau staționate, regulamentar, pe partea dreaptă a carosabilului.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Cu viața mea apăr viața,” concurs cu tematică de protecție civilă pentru elevii din școlile gimnazilae și licee, organizat de ISU Alba: Ce au învățat participanții

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Cu viața mea apăr viața,” concurs cu tematică de protecție civilă pentru elevii din școlile gimnazilae și licee, organizat de ISU Alba: Ce au învățat participanții Elevii din școlile gimnazilae și licee au avut ocazia să își consolideze cunoștințele și deprinderile în situatii de urgență, cu ocazia unui concurs cu tematică de protecție civilă, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea