Ziarul Unirea

S-a tăiat ce nu s-a meritat

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Am lucrat peste 44 de ani, majoritatea în condiţiile vechiului regim. Am plătit cota pentru fondul de pensii – militarii, poliţiştii, securiştii
n-au dat un leu. Am fost în funcţii de conducere 20 de ani, cu 5000 – 6000 de lei brut lunar. Acum am ceva peste 1500 de lei noi pensie, 25% merg pe medicamente. Spun cei cărora li s-a mai luat din pensie „că aşa au fost legile”. Da, dar le consider nedrepte, ca şi legile iliesciene care le-au dat pensii de multe zeci de milioane la vârsta de 50 de ani şi sute de milioane la retragere. Dacă acum li s-a tăiat, e totuşi o nedreptate. Dar s-a tăiat ce nu au meritat. Militarii şi interniştii de azi mor roşi de boli cardiace şi diabet (de graşi ce sunt), de bătrâneţe. În niciun caz apărându-şi patria cum au făcut înaintaşii noştri. Aşa că să mai tacă pentru că trăiesc tot bine şi cu cele minim 30 de milioane.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

St. 26 ianuarie 2011 at 7:15

La fel s-a intimplat si cu fostele GRUPE de MUNCA 1 si 2 conditii deosebite pt. cei ce au lucrat in OTELARII si TURNATORII sau alte sectoare calde. S-AU TAIAT PINA la DISPARITIE ,aproape, din LEGEA noua a PENSIILOR.
CE-I de FACUT ?
ARE CINEVA UN RASPUNS ?

rosca 26 ianuarie 2011 at 13:38

Poate cineva sa spuna cum de merita conditii de grupa TOTI, DAT TOTI cei care au lucrat la UTILAJ ? Adica de la muncitorul din turnare pina la portar, cei de la biroruri, deci TOTI ?
Cei care au lucrat in Mecanica la Forja, acoperiri galvanice, etc, nu asa ceva !
RUSINE PENTRU CEI DIN JUSTITIE CARE HABAR NEAVIND CE INSEMNA MUINCA IN CONDITII GREL SI’AU DAT CU PAREREA IN GARD SI AU ACORDAT ASTFEL DE FACILITATI LA TOT NORODUL CARE A LUCRAT IN UITLAJ !

Comentariile sunt oprite