Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

S-a stins din viață Nicolae Pușcaș, patronul Hotelului ”Parc” din Alba Iulia – o plecare prea timpurie, dureroasă și nedreaptă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hotel parcA plecat dintre noi mult prea devreme, dureros și nedrept, după o grea suferință, domnul Nicolae Pușcaș, patronul Hotelului și Restaurantului ”Parc” din Alba Iulia, un om deosebit, de mare noblețe sufletească, întreprinzător, generos și altruist, mereu dispus să-și ajute semenii și întreaga comunitate.

Nicolae Pușcaș s-a născut la data de 2 ianuarie 1950, în satul Cergău, din județul Alba, într-o familie de țărani gospodari și iubitori de muncă și de țară, în cultul căreia a crescut și s-a format.

După absolvirea școlii din localitate a urmat cursurile Liceului agricol din Blaj, secția Contabilitate, iar ulterior a absolvit și o facultate de profil din București.

De-a lungul unei cariere prodigioase, ca simplu lucrător sau ca șef de unitate comercială, și-a onorat cu profesionalism și responsabilitate datoriile de serviciu, în special în cadrul Hotelului și Restaurantului ”Parc” din Alba Iulia, pe care a reușit, după privatizare, prin mari investiții, să le transforme într-o unitate de elită. Acum, la marea trecere, Nicolae Pușcaș, ca soț, tată a doi copii și ca bunic, ne lasă o pildă de viață și un exemplu de om ce s-a ridicat și împlinit prin muncă, îndârjire și pasiune pe drumul ales în viață.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea