Rămâi conectat

Ştirea zilei

S-a „plictisit” să stea în casă: Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba care a evadat din arestul de la domiciliu

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a „plictisit” să stea în casă: Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba care a evadat din arestul de la domiciliu

Un bărbat din Alba s-a ales cu un an de închisoare, după ce s-a „plictisit” să stea în casă și a plecat din arestul de la domiciliu.

În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul în data de 04.04.2022, în timp ce se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, a părăsit locuinţa unde executa măsura preventivă, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

„În baza art. 396 alin. (1), (2), (10) C.proc.pen. condamnă pe inculpat la pedeapsa de 1 an închisoare închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de evadare, prev. de art. 285 alin. 1 şi 3 lit. c C.pen., cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.pen. raportat la art. 43 alin. 5 C.pen., care se va executa în regim de detenţie.

În temeiul art. 72 alin. 1 C.pen. deduce durata reţinerii de 24 ore, de la data de 05.04.2022, ora 10:40, până la data de 06.04.2022.

În baza art. 274 alin. (1) C.proc.pen. va obliga inculpatul la plata sumei totale de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, din care 500 lei reprezintă cheltuieli în cursul urmăririi penale și 100 lei reprezintă cheltuieli în cursul camerei preliminare și judecății”,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea