Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

S-a legalizat traseismul politic – Ordonanţa de Urgenţă privind migraţia primarilor a fost adoptată de Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta-guvern-pontaOrdonanța de Urgență care permite migraţia aleşilor locali, pentru 45 de zile, fără ca aceştia să-şi piardă mandatul a fost adoptată, joi, de Guvern.

Trebuie să deblocăm activitatea autorităţilor locale şi mai trebuie să facem şi un pic de dreptate, că nu cine strigă mai tare are dreptate. Toţi aleşii locali din România în 2012 au fost aleşi USL, cu Crin Antonescu şi cu Victor Ponta lângă ei, şi azi s-au trezit pedelişti, cu Blaga şi Iohannis”, a spus premierul Victor Ponta, la începutul ședinței.

El a precizat că îşi asumă Ordonanţa de Urgenţă şi că în aceasta va fi stipulat un termen de 45 de zile, în care aleşii locali vor avea posibilitatea să îşi aleagă partidul fără să îşi piardă mandatul.

Iniţial proiectul de act normativ prevedea un termen de 10 zile în care aleşii locali să-şi poată alege partidul.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea