Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

S-a încheiat Pokerstars Festival Londra, România pe locul 8 la numărul de participanți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Source: https://pnimg.net/

Între 22 şi 29 ianuarie s-a desfăşurat la Londra primul eveniment PokerStars Festival din anul 2017. Locaţia a fost una prestigioasă, celebrul Hippodrome Casino din cartierul West End. Evenimentul Principal a avut o garanţie de 400.000 de lire sterline, însă valoarea finală a premiilor împărţite de jucători a fost mai mult decât dublă: aproximativ 824.000 de lire, un record absolut pentru cazino şi pentru etapa din Londra.

Clasamentul Main Event-ului a fost dominat de britanici şi francezi, alături de câte un jucător din Australia şi respectiv din Irlanda. Românii nu au reuşit de această dată să fie pe primele poziţii în ierarhie, aşa cum s-a întâmplat la alte evenimente de profil. Totuşi, un jucător român de poker s-a remarcat în prima zi la PokerStars Festival Londra: Mihăiţă Croitoru a ajuns chip leader, având un total de 340.000 de jetoane, de unsprezece ori mai multe decât a avut la intrarea în joc.

Conform website-ului Ponturi-Bune.ro, Mihăiţă Croitoru (unul dintre cei 26 de calificaţi online) şi-a adjudecat biletul de intrare în valoare de 990 de lire sterline la prima ediţie PokerStars Festival de la Londra după ce a câştigat un satelit de calificare online în valoare de 66 de lire. Prima zi a strâns la masa de joc 169 de jucători, dintre care 45 au mers mai departe pentru cea de a doua zi.

Mihăiţă Croitoru este unul dintre cei 17 jucători români prezenţi la eveniment. Din totalul de peste 900 de înscrişi, 17 pare un număr mic, însă merită menţionat faptul că românii ocupă cea de-a opta poziţie în clasamentul pe naţiuni, în funcţie de numărul de participanţi. Mai mult decât atât, s-au consemnat 57 de naţionalităţi ale jucătorilor la PokerStars Festival Londra 2017! Localnicii au dominat categoric şi din punct de vedere numeric, cu 410 jucători din Marea Britanie.

Românul Mihăiţă Croitoru a înregistrat primul rezultat în luna iunie 2015. Începând de atunci, are o activitate intensă în circuitele live, cu 14 rezultate din care patru mese finale, după cum se menţionează pe Pokernews.ro. Sperăm ca la viitoarele evenimente organizate de PokerStars (brandul care operează cele mai populare website-uri de poker din lume, deservind comunitatea globală de poker) românii să se evidenţieze şi mai mult şi să-şi valideze statutul de jucători „de temut” în pokerul internaţional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea