Rămâi conectat

Politică Administrație

S-a dat startul lucrărilor pentru renovarea spațiilor în care va funcționa Școala Profesionala Germană

Bogdan Presecan

Publicat

în

Astăzi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de renovare a spațiilor din incinta Colegiului Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia în care va funcționa Școala Profesională Germană.

Potrivit CJ Alba, “lucrările de reparații curente, ce au ca termen de finalizare data de 8 septembrie, vor fi executate de firma Marinex SRL din Alba Iulia în baza unui contract de lucrări în valoare totală de 152.056,19 lei, inclusiv TVA, încheiat cu Consiliul Județean Alba.

Banii necesari pentru realizarea acestor investiții provin în integralitate din bugetul Consiliului Județean Alba, fiind alocați în urma ședinței CJ din data de 29 iulie.

Vor fi reparate și modernizate patru săli de clasă cu o suprafață totală de 245 mp, un hol de acces în suprafață de 48 mp, două grupuri sanitare reprezentând 36 de mp și un atelier cu suprafața de 148 de metri pătrați, urmând a se executa lucrări de zidărie, zugrăveală, vopsitorie, compartimentări cu gips-carton, placări ceramice, instalații termice și sanitare, tâmplărie din aluminiu și policarbonat.

În perioada următoare, Consiliul Județean Alba se va ocupa și de dotarea acestor spații cu mobilier și echipamente necesare pentru activitățile școlare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea