Rămâi conectat

Politică Administrație

S-a dat liber la angajări la Societatea Uzina Mecanica Cugir. Începe recrutarea a 100 de persoane

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Executivul a  aprobat marți creșterea numărului de angajați și a cheltuielilor aferente la Societatea Uzina Mecanica Cugir S.A. În aceste condiții, în perioada următoare fabrica de arme va începe procedura de recrutare a 100 de persoane. Celtuieleile salariale aprobate de Guvern sunt de peste 2 milioane de lei.

Comenzile de armament la Cugir, în special pentru piața  din SUA, au crescut în ultimii ani.

Așa se justifică și adoptarea în ședința de Guvern de ieri a MEMORANDUMULui – “Aprobarea cresterii numarului de personal efectiv prevazut la sfarsitul anului 2014 si a cheltuielilor de natura salariala in anul 2014 fata de cele realizate in anul 2013, urmare a cresterii numarului mediu de personal la Societatea Uzina Mecanica Cugir S.A., filiala a C.N. ROMARM S.A.”

În luna mai, Guvernul a anulat datoriile istorice ale companiilor din industria de apărare, printre care și cele două fabrici de armament, UM Cugir şi Fabrica de Arme Cugir. Totodată, Ministerul Economiei a impus administratorilor companiilor de stat din domeniul apărării să implementeze un management eficient, astfel încât fabricile de armamanet să facă profit.

Administratori noi, la uzinele din Cugir

Zilele trecute, prin decizia Ministrului Economiei Constantin Niță, au fost făcute numiri pentru noile structuri de conducere la UM Cugir şi Fabrica de Arme Cugir.

Este vorba despre funcția de administrator special la SC Uzina Mecanică, unde a fost instalat Cristian Ciutrilă, jurist la SC APA CTTA  Alba, respectiv  funcția de administrator special la Fabrica de Arme Cugir, în care a fost numit Dan Tache, director general la Compania Națională Romarm.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea