Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Romulus Micu şi Paul Dincu, noii manageri la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Romulus Micu şi Paul Dincu, noii manageri la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme

În prezenţa administratorului special, a reprezentanţilor AGA, ai Consiliilor de Administraţie şi ai liderilor de sindicat, astăzi au avut loc, în mod oficial,  numirile pentru funcţia  de manager general la UM Cugir şi Fabrica de Arme.
Astfel, la  SC Uzina Mecanică, în funcţia de manager general a fost instalat liberalul Romulus Micu (59   ani), fiind investit pentru a doua oară după ce  a mai deţinut această funcţie în timpul guvernării Tăriceanu.  El îi succede la conducerea firmei PDL-istului Marin Morariu. Au luat parte la eveniment Cornel Pastina -reprezentant AGA, Cristian Ciutrilă, Rafael Popescu şi Emil Muntean -membrii CA  şi Nicuşor Mihai -administrator special.

Mandatul pentru funcţia de director general la Fabrica de Arme a revenit potrivit protocolului USL, social -democratului Paul Dincu  -(42  ani ), fost salariat la Star Transmission Cugir, care îl inlocuieşte în respectiva calitate pe interimarul Codruţ Cernea. La şedinţa de instalare au luat parte reprezentantul AGA- Călin Furdui,Luis Vladoiu, Mircea Trifan, Lucian Pop -membrii CA, precum şi liderul  sindicatului ”APĂRAREA”,   Ioan Neagu.   A fost prezent de asemenea administratorul special Mihai Nicuşor.

Pe baza unor surse de această dată am aflat că la UMC, fostul manager general Marin Morariu va primi funcţia de director general adjunct, iar la Fabrica de Arme această funcţie va fi ocupată de Nicolae Mihăilesc, fost director de producţie la FAC, actualmente director la SC Cugireana SA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea