Rămâi conectat

Curier Județean

Romii vor un nou inspector şcolar şi un nou consilier al prefectului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Liderii cu o vechime mai mare de 10 ani în Partida Romilor „PRO EUROPA”, Sucursala Judeţeană Alba, sunt foarte indignaţi de poziţia organelor locale şi judeţene Alba cum sunt: Prefectura Alba, Consiliul Judeţean Alba, Primăria municipiului Alba Iulia pentru favoarea pe care o fac doamnei Marcela Şerban de la Prefectura Judeţeană Alba care deţine funcţia de consilier al prefectului Bardan Ştefan pe problemele romilor. Acest post a fost ocupat de Marcela Şerban numai pe frumuseţe şi pentru că le are pe vino-încoa. Aşa şi-a menţinut această funcţie şi când era prefect din partea PNL-ului, dl Covaciu, pentru că în ziua de azi cu dreptatea mori, aşa că trebuie să faci eforturi mari dacă mâine vine la conducere PSD-ul sau PNL-ul, ea rezolvă toate problemele. Acel post pe care-l ocupă Marcela Şerban nelegal este al Partidei Romilor care de 12 ani a adus mari avantaje PDL-ului Alba şi în tot judeţul, pentru că populaţia de etnie romă de 42.760 locuitori la recensământul din 2002 s-au declarat 14.100 romi, dar la recensământul din 2002 şi până în prezent făcut de Partida Romilor Alba sunt 42-43 mii de romi şi pe toţi primarii din localităţile lor i-au ajutat romii şi nu Marcela Şerban.
De aceea îl rugăm pe domnul Mircea Hava, pe domnul prefect şi Consiliul Judeţean Alba să ne permită schimbarea d-nei Şerban Marcela de la Prefectura Alba şi a d-nei Angela Tică de la Inspectoratul Judeţean Şcolar Alba, pentru că dânsa spune că nu poate face faţă în două părţi şi la şcoala unde este profesoară de matematică şi la ISJ Alba unde deţine funcţia de inspector pe problemele romilor. (Vicepreşedinte judeţean Ioan Lup, primvicepreşedinte Ştefan Drăgoi)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea