Rămâi conectat

Curier Județean

Romanița Iovan merge sâmbătă la Horea, la un an de la moartea fostului său soț

Ziarul Unirea

Publicat

în

*Parastas pe Vârful Petreasa și masă la Căminul Cultural din Horea, în memoria celor care au murit în accidentul aviatic din Apuseni

Romanița Iovan va fi prezentă, sâmbătă, 17 ianuarie, la Horea, unde va participa la slujba de pomenire pentru Adrian Iovan și Aura Ion, de la moartea cărora a trecut un an.

Anunțul l-a făcut pentru revista WOWbiz.ro: “Sâmbătă, 17 ianuarie, sus pe munte, cel mai probabil la ora 13.00. Apoi ne întorcem la Căminul Cultural din Horea!”, a spus creatoarea de modă.

Rude, prieteni ai regretatului pilot, dar şi moţii care s-au implicat în căutarea epavei avionului prăbuşit în Munţii Apuseni, sunt aşteptaţi la troița și altarul bisericesc numit “Lumea văzută din cer”, ridicate pe Vârful Petreasa, la locul accidentului, să se roage pentru odihna sufletelor celor doi.

Romaniţa Iovan a mai organizat două parastase în comuna Horea, la 40 de zile și la 6 luni de la tragedie, când slujba de la locul accidentului a fost oficiată de ÎPS Irineu, împreună cu un sobor de preoţi din judeţele Alba şi Cluj.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Iovan şi-au pierdut viaţa în data de 20 ianuarie 2014, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Munţii Apuseni. Alţi cinci ocupanţi ai aparatului de zbor, printre care patru medici, au supravieţuit. Avionul efectua un zbor către Oradea, pentru a se face o prelevare de organe.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea