Rămâi conectat

Actualitate

Românii și-au permis, iarna aceasta, concedii mai scumpe în țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iarna aceasta, românii și-au permis concedii în țară mai scumpe cu 6% față de anul trecut. Până acum au cheltuit pe vacanțe 15 milioane de euro, iar unii și-au prelungit sejururile pe Valea Prahovei sau în Bucovina până după Sfântul Ioan. Revelioanele tematice din Moldova, cu tradiții și obiceiuri, au fost printre cele mai scumpe.

Românii care și-au petrecut vacanțele în țară au cheltuit apoximativ 500 de lei pentru masă și cazare, cu 6% mai mult decât anul trecut. Alți 400 de lei au fost rezervați pentru drum și distracție, arată datele Federației Patronatelor din Turism.

Iarna aceasta, cei mai mulți au ales pensiunile de la țară, care au fost ocupate în procent de 90%. Pe locul al doilea s-a aflat Valea Prahovei.

Străinii au cumpărat vacanțe în România chiar și cu 6 luni înainte, în speranța că vor avea noroc tot anul dacă Revelionul îi prinde în țara lui Dracula.

78 de mii de români și-au petrecut minivacanța de Crăciun în stațiunile din țară și au cheltuit 15 milioane de euro.

Sursa: stiri.tvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea