Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Românii au talent”, în atenția CNA, după episodul cu albaiulianul Alexandru Pârgaru. Emisiunea riscă amenzi uriașe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
„Românii au talent”, în atenția CNA, după episodul cu albaiulianul Alexandru Pârgaru. Emisiunea riscă amenzi uriașe

Una din cele mai urmărite emisiuni TV, Românii au talent, aduce spectatorilor și telespectatorilor cele mai interesante numere de talent, însă, episodul în care a apărut albaiulianul Alexandru Pârgaru, riscă să primească amenzi usturătoare din partea CNA.

Momentul lui Alexandru Pârgaru de pe scena emiisunii „Românii au talent” a devenit unul dintre cele mai controversate. Acest număr este foarte mediatizat datorită discuției pe care tânărul a purtat-o cu juratul Mihai Bobonete. Deși a stârnit hohote de râs celor din public, se pare că psihologii au altă părere despre cele întâmplate.

Medicii Codruța Ciurlea și Adriana Stanciu Petrescu au intentat o scrisoare către CNA, prin care au vrut să atragă atenția asupra faptului că Alexandru Pârgaru ar fi fost chemat insistent în emisiune de către producători, dar nu pentru a-i fi etalat talentul și harul cu care a fost înzestrat, ci pentru a face un show de dragul ratingului și pentru a fi luat în râs de către jurați.

YouTube video

“Nu îi chemi într-o emisiune care se vrea o promotoare a talentului, cel puțin așa ar fi trebuit, ca să faci mișto și să iei în derâdere alte ființe umane fără discernământ și aflate în imposibilitatea de a conștientiza faptul că prezența lor în acea emisiune are scopul de a-i pune în inferioritate și respectiv de a-i supune judecăților de valoare! Producătorii emisiunilor de talente si-au pierdut înfățișarea de oameni și au devenit niste hiene…”, a scris psihologul Codruța Ciurlea pe contul de Facebook.

Concurentul de la Românii au talent a venit la Românii au talent pentru a vorbi despre divinitate și a dorit să-i facă o „purificare” lui Mihai Bobonete, unul dintre jurați. Acesta nu a putut să se desfășoare în liniște din cauza glumelor pe care actorul le-a făcut de-a lungul numărului, motiv pentru care concurentul chiar s-a arătat nemulțumit.

„Aici nu fac glume, nu fac divertisment”, a spus acesta.

Cine este Alexandru Pârgaru

Alexandru Pârgaru este un tânăr de aproape 30 de ani, foarte celebru în mediul online. Este cunoscut de ani buni datorită poveștii sale de viață și a talentului său special, pe care le-a prezentat la diferite emisiuni și cu care a reușit să atragă o mulțime de fani.

În copilărie a fost diagnosticat cu o tumoră la nivelul sistemului nervos de care, însă, a scăpat ca prin minune. Părinții au mers cu el la mulți psihologi, după ce au observat că acesta vorbea despre chestiuni mari, deși era doar un copil. Acolo, au aflat că este perfect sănătos, dar are o inteligență mare.

Alexandru folosește medicina alternativă în scopul vindecării. Tânărul şi-a terminat studiile în cadrul terapiei ocupaţionale și este celebru pentru cristaloterapie, o tehnică foarte apreciată de oameni.

Sursa: fresh24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea