Rămâi conectat

Ştirea zilei

#Româniafiiputernică – Armata Română îndeamnă cetățenii să afișeze drapelul în semn de solidaritatea cu lupta împotriva COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Armata Română a lansat luni un îndemn către cetățeni să afișeze drapelul național, în semn de solidaritate cu lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Potrivit unui mesaj publicat luni pe pagina de Facebook a MApN, cetățenii sunt îndemnați să afișeze drapelul național oriunde s-ar afla – la fereastră, în mașină, sau la locul de muncă. Prin acest gest românii vor arăta că înțeleg, sprijină și pun în aplicare măsurile de combatere a răspândirii infecției cu noul coronavirus. În același timp, cetățenii vor arăta recunoștință cu personalul care luptă direct cu pandemia și se expun riscurilor de infectare.

Îndemnul a fost lansat în contextul în care în România numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus a ajuns luni la 158, iar președintele Klaus Iohannis urmează să semneze decretul de instituire a stării de urgență.

România, acum este unul din acele momente cruciale când trebuie să demonstrezi că ești unită.

Undeva în țară, la sute de km de tine, e un român panicat de tot ce se întâmplă. Cel mai probabil, se simte singur și descurajat. Acum, în 2020, e mai ușor ca niciodată să îi transmiți un mesaj. Ce i-ai scrie?

Pe rețelele sociale circulă sute de știri false și negativiste. Panica face victime mai mult decât virusul în sine. Grupul acesta e pentru cei care au de transmis un mesaj de încurajare către toți românii. Singuri sau înconjurați de familie. Din țară sau din străinătate. Bătrâni sau tineri. Medici sau pacienți.

Haideți să vedem cât de mulți ne putem strânge. Să demonstram cât de uniți sunt românii în momentele de cumpănă, momente care chiar contează, momente despre care se vor scrie cărți.

Haideți să facem hashtagul #Româniafiiputernică celebru peste hotare. Folosește-l și tu, alături de cel mai frumos mesaj de solidaritate pe care îl poți scrie acum!

România, fii puternică!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea