Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

România în Spaţiul Schengen cu frontierele terestre: „Am aplicat şi am îndeplinit toate criteriile”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

România în Spaţiul Schengen cu frontierele terestre: „Am aplicat şi am îndeplinit toate criteriile”

România este pe deplin pregătită să intre în Spaţiul Schengen cu frontierele terestre: „Am aplicat şi am îndeplinit toate criteriile pentru a intra şi cu graniţele terestre. Implementăm perfect decizia Schengen aerian adoptată de Consiliu anul trecut în decembrie.”, a declarat ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, înaintea consiliului JAI de la Luxemburg.

Citește și: Românii decedați în străinătate, repatriați pe cheltuiala statului: Cheltuielile suportate trebuie să fie în limita a 5.000 de euro pentru fiecare cetăţean

„Am redus semnificativ migraţia ilegală prin eforturile Poliţiei de Frontieră şi cooperare poliţienească. Vom continua să aplicăm toate procedurile Schengen şi suntem pregătiţi să implementăm toate instrumentele Schengen.

Ştiu că, deşi astăzi nu este ziua adoptării unei decizii, este ziua în care se pregăteşte o astfel de decizie. Vom discuta cu colegii noştri în perspectiva unei astfel de decizii.

Vom continua să cooperăm cu statele membre şi cu Comisia pentru a asigura în mod riguros securitatea frontierelor ţării noastre şi, implicit, ale UE.”, a transmis ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: O piață unică pentru industria de apărare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Hava: O piață unică pentru industria de apărare Piața unică europeană este o poveste de succes. Sigur, cu destule minusuri, dacă ne gândim la energie, de exemplu. Dar e o realitate care a promovat și stimulat economiile statelor membre, a creat oportunități și a oferit servicii mai bune pentru cetățeni. Cu toate acestea, așteptările […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea