Rămâi conectat

Actualitate

Românca Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de la Roland Garros. Răbdarea și-a spus cuvântul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Românca Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de la Roland Garros. Răbdarea și-a spus cuvântul

Sorana Cîrstea a mizat totul pe cartea atacului, iar tactica a dat roade: sportiva noastră a învins-o pe Daria Kasatkina (6-3, 6-2) și s-a calificat în optimile de la Roland Garros. A fost o evoluție entuziasmantă pe faza ofensivă a jucătoarei noastre.

Tamara Zidansek (85 WTA) a pierdut cu 6-0 primul set al partidei cu Siniakova. A avut însă puterea să revină și să obțină calificarea în optimi (7-6(5), 6-2). Zidansek va fi adversara Soranei Cîrstea în următorul meci.

Răbdarea jucătoarei românce și-a spus cuvântul. Organizatorii turneului de la Roland-Garros scriu pe pagina lor de Twitter :
„Sorana Cârstea a ajuns în runda a patra în 2009. Astăzi românca în vârstă de 31 de ani revine cu 6-3, 6-2 în fața jucătoarei Kasatkina.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: „Punctele de stabilitate se dau pentru perioadele mai lungi”. Ultimele detalii despre recalcularea pensiilor de la Ministrul Muncii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: „Punctele de stabilitate se dau pentru perioadele mai lungi”. Ultimele detalii despre recalcularea pensiilor de la Ministrul Muncii Poștașii vor împărți în curând deciziile de recalculare a pensiilor după noua lege. Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, a explicat ultimele detalii despre proces, dar și ce se întâmplă cu pensiile de urmaș. Începând cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea