Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Robert Stoian şi Denisa Suciu din Cugir – locul II pe ţarã la dans sportiv

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul Sportiv ProDance 2007 din Cugir a participat la concursul de dans sportiv „Cupa Vâlcea”- ediţia a VIII-a gãzduit de Sala Polivalentã Oltchim.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Concursul a reunit peste 300 de perechi din întreaga ţarã, adicã 600 de tineri dansatori cu vârste cuprinse între 4 şi 35 de ani, care au intrat în competiţie în funcţie de categoria de vârstã  reprezentatã.

Clubul de Dans Sportiv „ProDance 2007” a instructorului Sergiu Prodan a participat cu douã perechi de tinere talente, la categoria 7-8 ani.

Perechea formatã din Ştefan Alexandru – Codea Diana s-a calificat în semifinale, în timp ce Stoian Robert – Suciu Denisa a reuşit sã urce pe podium, ocupând un onorabil loc II la aceast concurs naţional.

Trebuie menţionat cã anul trecut, în cadrul aceluiaşi concurs, cei doi copii s-au impus pe locul 1 la categoria 4-7 ani. Aceste rezultate vin sã completeze palmaresul Clubului Sportiv ProDance 2007 din Cugir, care deşi înfinţat în urmã cu doar cinci ani a reuşit sã se claseze în fruntea unor competiţii naţionale precum Cupa Hermanstad, Cupa Apulum, Cupa Pottaissa, Cupa Mediaş, Cupa Dans Art.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tradiţii şi obiceiuri în Vinerea Mare: Ce trebuie să ştii despre Vinerea din Săptămâna Patimilor lui Iisus Hristos

Dragoş Suciu

Publicat

în

Tradiţii şi obiceiuri în Vinerea Neagră sau Vinerea Patimilor lui Iisus Hristos. Tradiţii şi superstiţii din Vinerea Mare Citește și: MESAJE DE PASTELE ORTODOX. URARI de PASTE.  FELICITARI de PASTE care pot fi trimise prin SMS de Învierea Domnului Unii creştini ţin post negru deoarece în aceasta zi a pătimit şi a fost răstignit Iisus Hristos. Ceremonia principală […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea