Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Rezultatele alegerilor parlamentare aduc schimbări în CJ Alba. Vezi cine ar putea să-l înlocuiască pe Ioan Dîrzu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

USL Alba trebuie să desemneze un nou reprezentant în Consiliul Județean Alba care să-l înlocuiască pe Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba, ales deputat în Parlamentul României pe Colegiul nr.5 (Munții Apuseni – Teiuș).

Dacă se păstrează ordinea din lista de candidați la alegerile locale din vara acestui an, fotoliul de consilier județean ar trebui să-i revină liberalului Petru Vasile Cristea însă, dacă se păstrează proporția și înlocuitorul va fi tot un membru PSD, noul consilier județean ar putea să fie Mihaela Mih Dehelean.

Potrivit reprezentanților PSD Alba, o hotărâre în acest sens va fi luată la nivelul conducerii într-o întâlnire ce se va desfășura în următoarele zile, însă, potrivit vicepreședintelui PNL Alba, Florin Roman, va fi păstrată ordinea de pe listă, astfel că fotoliul de consilier va reveni liberalilor.

Petru Vasile Cristea a fost pe poziția 15 în lista propunerilor de consilieri județeni întocmită de USL Alba la alegerile locale. Acesta este președintele Biroului politic local Teiuș al Partidului Național Liberal și director la SC Unifast SRL Teiuș.

Social-democrata Mihaela Mih Dehelean a fost numitâ în luna august 2012 director al Agenției de Protecție a Mediului Alba și a ocupat locul 16 pe listele de candidați USL la alegerile locale pentru Consiliul Judeţean Alba.

În urma alegerilor locale din luna iunie 2012 pentru Consiliul Județean Alba, USL este reprezentat de 14 consilieri județeni, 7 de la PNL și 7 de la PSD.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea