Rămâi conectat

Actualitate

Rezultate Titularizare 2015: Ministerul Educației va publica, luni, notele profesorilor la proba scrisă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate Titularizare 2015: Ministerul Educației și Cercetării Științifice va publica, luni, pe portalul Edu.ro, notele profesorilor la proba scrisă.

Concursul pentru un post de titularizare în învățământ a fost susținut în 15 iulie, iar primele rezultate vor fi afișate în 20 iulie. Inregistrarea contestatiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare are loc în 20-21 iulie, iar rezultatele finale vor fi publicate în 24 iulie.

La nivel național, aproximativ 27.000 de candidaţi care au obţinut cel puţin nota 5.00 la inspecţiile speciale la clasă sau la probele practice desfăşurate în perioada 27 mai – 26 iunie s-au înscris pentru susţinerea probei scrise, potrivit datelor de la Ministerul Educației. În județul Alba, 378 de candidați au susținut examenul pentru un post în învățământ. Inițial s-au înscris peste 450 însă o parte au absentat, iar o parte s-au retras din concurs.

Examenul s-a desfășurat în 87 de centre de examen și a ținut patru ore. În județul Alba, candidații au susținut proba scrisă la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia.

Calendar titularizare 2015:

  • 15 iulie 2015: Examenul scris de Titularizare
  • 20 iulie 2015: Afisarea rezultatelor
  • 20-21 iulie 2015: Inregistrarea contestatiilor la inspectoratele scolare si transmiterea acestora la centrele de evaluare
  • 24 iulie 2015: Rezultatele finale se afiseaza
  • 27-28 iulie 2015: Repartizarea candidatilor cu media de minimum 7 la concursul din sesiunea 2015, pe posturi vacante publicate pentru angajare cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata, in ordinea descrescatoare a mediilor de repartizare
  • 29 iulie 2015: Transformarea posturilor pentru angajare pe perioada nedeterminata ramase neocupate, in posturi vacante pentru angajare pe perioada determinata
  • 30 iulie-28 august 2015: Emiterea si comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedra

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Toate actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului, precum şi programele specifice pentru concurs sunt disponibile pe site-ul http://titularizare.edu.ro. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea