Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultate preliminare ADMITERE Colegiul Militar din Alba Iulia 2023: LISTA cu notele și elevii admiși

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate preliminare ADMITERE Colegiul Militar din Alba Iulia 2023: LISTA cu notele și elevii admiși

În cursul zilei de joi, 6 iulie, s-au afișat rezultatele preliminare în urma repartizării computerizate în învățământul liceal militar.

Cele 168 de locuri disponibile la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au fost ocupate de candidați cu medii de admitere cuprinse între 9,98 și 7,63.

Rezultatele preliminare în urma repartizării computerizate sunt disponibile AICI

AICI pot fi consultate rezultatele candidaților arondați să susțină admiterea în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, cu unitatea școlară la care au fost ADMIȘI (rezultate preliminare):

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 10 iulie 2023, după confirmarea locului ocupat de către candidații declarați „ADMIS”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Suspendarea activității ONRC pentru lucrări de asistență tehnică în perioada 19-25 iulie 2024: Ultima zi pentru depunerea cererilor, 16 iulie 2024

Bera Larisa

Publicat

în

Suspendarea activității ONRC pentru lucrări de asistență tehnică în perioada 19-25 iulie 2024: Ultima zi pentru depunerea cererilor, 16 iulie 2024 ONRC anunță într-un comunicat publicat pe data de 11 iulie 2024 că în perioada 19 – 25 iulie 2024, inclusiv, activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului și a oficiilor registrului comerțului de pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea