Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Rezultate NEGATIVE pentru toți avocații din Alba testați astăzi pentru COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toți avocații Baroului Alba, testați astăzi pentru coronavirus, au avut rezultat negativ. Dacă inițial fuseseră înscriși unsprezece, până la urmă au fost testați, la cerere, douăzeci din avocații care au fost la Curtea de Apel Alba Iulia în saptămâna dinainte sa fie depistat focarul de COVID-19.

Reamintim că în cursul săptămânii trecute au fost descoperite șapte cazuri de infectare cu noul coronavirul la Curtea de Apel Alba Iulia. Prin urmare, atât cauzele aflate pe rolul Curții de Apel Alba Iulia în zilele de joi și vineri, cât și amânările de pronunțare din aceste zile au fost reprogramate la date ulterioare.

Curtea de Apel Alba Iulia și-a reluat complet activitatea începând de luni, 6 iulie 2020, cu stricta respectare a măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus. Cauzele aflate pe rolul instanței se vor desfășura conform programării iar cei aflați în internare sau izolare, vor fi înlocuiți în activitate până la recuperarea completă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea