Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Rezultate exit poll: Dan Barna îi suflă în ceafă Vioricăi Dăncilă cu o diferență de doar un procent

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La mai puțin de o oră până la închiderea urnelor în România și unii candidați cu șanse la turul doi încep să tremure din plin.

Potrivit estimărilor, la ora 18.00, Dan Barna îi suflă în ceafă Vioricăi Dăncilă – 18%, la 19%. Klaus Iohannis este primul și fără griji, cu 40%.

Rezultatele IRES de la ora 18.00, institut condus de Vasile Dancu, arata ca diferenta dintre Viorica Dancila si Dan Barna este de doar un procent. IRES ar fi luat in calcul si voturile din Diaspora.

Astfel, Dancila ar avea 19%, in timp ce Barna se situeaza la 18%. Insa de la ora 18.00 pana la ora 21.00 au iesit la vot, cu preponderenta, alegatori favorabili dreptei.

Celelalte doua case de sondare care realizeaza exit poll-uri, CURS si Avangarde, anunta o diferenta intre cinci si sase procente intre cei doi competitori pentru a intra in turul doi cu Klaus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea