Rămâi conectat

Cultură Educație

Rezultate Evaluare Națională 2019, în Alba: 74,93% dintre elevi au medii peste 5. Sunt 17 note de 10 la Limba Română și 51 la Matematică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi din județul Alba au obținut media zece la Evaluarea Națională 2019, la nivelul județului fiind 51 de note de zece la matematică și 17 la limba română, în vreme ce 74,93% dintre cei prezenți au luat cel puțin media cinci, potrivit informațiilor transmise de IȘJ Alba.

Inspectorul școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș a precizat că din calculele statistice făcute până la această oră, dintre elevii examinați, 74,93% au obținut cel puțin media cinci, procentul de promovabilitate la limba română fiind de 81,86%, în vreme ce la matematică a fost de 65,05%. De asemenea, la limba maternă au promovat 87,50%.

Marți, 25 iunie, au fost publicate rezultatele la Evaluarea Națională 2019, înainte de contestații. În județul Alba, patru elevi au reușit să facă lucrări perfecte, de 10 ”curat”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Perle la Simularea la Bacalaureat 2024: ”Imperiul Otoman a inventat țările balcanice”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Perle la Simularea la Bacalaureat 2024: ”Imperiul Otoman a inventat țările balcanice” La fel ca în fiecare an, Bacalaureatul și simularea lui vin cu o coleție de perle care arată că unii dintre tinerii României Educate, cum se cheamă proiectul de țară al președintelui Iohannis, nu prea înțeles cum stă treaba cu educația: După Revoluția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea