Rămâi conectat

Sport

Revelion de rit vechi 2014 în Alba, sărbătorit prin muncă în sport: Popov pleacă în Slovacia cu CSU, Gajic are derby!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Branko Gajic Volei Alba Blaj1Noaptea de 13 spre 14 ianuarie 2014 reprezintă trecerea în noul an pentru creştinii de ortodocşi de rit vechi, însă în Alba, Revelionul nu-i doar prilej de bucurie pentru sârbii Miroslav Popov (antrenor), Sasa Cadjo, Marina Mandic (CSU Alba Iulia), Branko Gajic, Ugljesa Segrt şi Karolj Ferenc (antrenori Volei Alba-Blaj), ce activează în baschetul şi voleiul feminin.

*La drum, în loc de şampanie!

Dacă de Crăciun, în 7 decembrie, „Miro”, împreună cu Sasa şi Marina s-au bucurat de victoria cu ICIM Arad în Cupa României, acum Revelionul va fi făcut pe drum, fără şampanie şi artificii, cu o deplasare în Slovacia a formaţiei din Cetatea Marii Uniri, CSU Alba Iulia, pentru un joc în Liga Europei Centrale cu Piestanske Cajky. Prea mult răgaz de sărbătoare nu are nici trioul de pe banca tehnică a grupării din „Mica Romă” întrucât are de pregătit debutul de foc din 2014, duminică, 19 ianuarie, acasă cu campioana Ştiinţa Bacău. Deci, spor la muncă în loc de petrecere şi sărbătoare… vorba aceea „arta cere sacrificii”.

срећан рођендан 2014!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea