Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Reunirea Unirii Alba Iulia sub semnul întrebării, din motive financiare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 *Şefii „alb-negrilor” vor să amâne reluarea antrenamentelor

Deşi data reluării pregătirilor Unirii Alba Iulia este stabilită pentru luni 16 ianuarie, la ora 15.00 Gherman fixând întâiul antrenament al anului, există şanse sporite ca elevii antrenorului clujean, prezent vineri la Alba Iulia pentru discuţii cu şefii, să beneficieze de o prelungire a vacanţei, la fel ca şi în vara trecută.
Astăzi, la stadionul „Cetate” ar fi trebuit să se desfăşoare o şedinţă a Consiliului de Administraţie al FC Unirea Alba Iulia, întâlnire la care nu a participat însă Marian Sarmeş, preşedintele CA, supărat din pricina scandalului iscat de câteva luni, de Dosarul „banilor publici de la FC Unirea” instrumentat de DNA Alba Iulia, apărut în urma separării de cauza privind grupul infracţional DGFP Alba – Pomponio, al DIICOT Alba Iulia. „N-am dorit să merg, din motive personale. Mi se pare că s-a format un curent împotriva Unirii. Nu este normal să fii arătat cu degetul în oraş. S-ar putea ca echipa să dispară„, a declarat telefonic Marian Sarmeş.

*Ancheta DNA apasă

Şi ceilalţi oficiali unirişti, sub presiunea anchetei în respectivul caz sunt deranjaţi de modul cum este tratată echipa de fotbal. „Nu ne mai putem permite la nesfâşit să întindem coarda, să tot prelungim agonia. Unirea nu este echipa noastră, dacă se vrea desfiinţarea fotbalului să se spună direct de către cei abilitaţi, să-şi asume autorităţile locale şi judeţene o asemenea decizie„, a spus unul dintre acţionarii Unirii Alba Iulia.
În plus, prin conturile clubului bate vântul, iar acţionarul Vasile Trifan (foto, alături de antrenorul Stelian Gherman) nu mai doreşte să suporte activitatea echipei din propriul buzunar, în discuţie fiind susţinerea cheltuielilor legate de masa alocată jucătorilor la mini-cantonamentul centralizat în perioada următoare. Hotărâţi să tragă un semnal de alarmă în privinţa viitorului grupării albaiuliene, clasată pe poziţia a 6-a în ierarhia turului, oficialii unirişti discută în acest moment la stadion, o luare a deciziei în privinţa amânării antrenamentelor, fiind şanse sporite să se amâne debutul pregătirii. Pascal şi compania au de încasat două rate contractuale, precum şi patru prime neachitate din toamnă, FC Unirea stând practic pe un butoi de pulbere, având şi conturile blocate de finanţele publice.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea