Rămâi conectat

Curier Județean

Reţinut pentru violenţă în familie, după ce și-a agresat mama în vârstă de 71 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut pe un bărbat care şi-a agresat mama. A fost prezentat în faţa magistraţilor şi va fi cercetat sub control judiciar.

Sâmbătă, 23 martie 2019, în jurul orei 19,00, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către o femeie de 71 de ani cu privire la faptul că a fost agresată de către fiul său.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între bărbatul de 43 de ani şi mama sa au avut loc discuţii contradictorii, împrejurare în care bărbatul a lovit-o pe femeie în zona capului.

Faţă de agresor, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie şi au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat de 67 de ani, din Aiud, prins la pescuit pe Valea Inzelului, în perioada de prohibiție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 67 de ani, din Aiud, prins la pescuit pe Valea Inzelului, în perioada de prohibiție Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au intensificat activitățile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul piscicol, în condițiile în care ne aflăm în perioada de prohibiție. De exemplu, ieri, 15 aprilie 2024, polițiștii Secției 3 Poliție […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea