Restricţii de circulaţie la Sebeş

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Traficul rutier va fi restricţionat în municipiul Sebeş până duminică, 14 august inclusiv, din cauza manifestărilor „Zilele Cetăţii Sebeş”. Traficul rutier în municipiul Sebeş va fi închis pe strada Lucian Blaga, de la intersecţia cu strada Traian până la intersecţia cu strafa Dorin Pavel şi Aviator Olteanu şi pe strada  Mihai Viteazul (de la intersecţia cu strada Călăraşi) P-ţa Primăriei, strada 24 Ianuarie şi strada Piaţa Libertăţii.
În aceste condiţii, circulaţia rutieră pe sensul de mers Sibiu – Deva şi Sibiu-Alba Iulia se va desfăşura pe ruta ocolitoare, str. Drumul Sibiului – str. Vânători – str. Gării – str. Dorobanţi – str. Piaţa Dacia – str. Aviator Olteanu – str. Valea Frumoasei. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

rosca 14 august 2011 at 23:37

Initial se preconiza ca toata mascarada sa se desfasoare pe strada din fata primariei, dar…. cineva nu prea stie ce vrea !!! Asa, ieri, Sambata, am avut nevoie de 1 ora ca sa pot intra in Sebes venind dinspre Vint !!!! Trebuie sa fi cazut in cap, sa blochezi circulatia uneia dintre cele mai circulate rute din tara si apoi sa nu iei suturi la popou pentru asta, de la oficialitati judetene sau nationale !!!!!
Ideal ar fi ca toti cei care au pierdut timpul pt aceasta mascarada de doi lei, sa dea in judecata Primaria Sebes si sa ceara daune materiale !!!!
Daca circul cu masinute si saci de dat cu pumnul – sau cu capul pt unii -se tinea in Arini, ar fi fost la fel de bine pentru betivii care au avut iar ocazia de a se pune de-a latul pe floasterul din centru !

Clement Albut 15 august 2011 at 14:29

Numai asta ne mai lipsea ! Asa a zis tata lui Bula cand i-a mers fata gravida acasa.
Poluare avem cu carul. Blocaje rutiere non-stop. De 20 de ani sub conducerea unor Primari si vice-primari sla bi si a unor Consilii de doi bani,Sebesul este ORASUL IN CARE NU S-A INTAMPLAT NIMIC POZITIV. Cu exceptia poluarii majore de la kronospan-probabil sponsor al balamucului din Postul Adormirii Maicii Domnului.-numit zilele Cetatii.
Nu avem centura ocolitoare,dar cheltuim banul public pe bayram-uri.
Mai blocam si centrul pentru balamuc
Astea ,domnule gadesc cu kru nu cu kpu!!!

sofer 15 august 2011 at 15:32

primarul din sebes este un imbecil.dovada o reprezinta blocarea traficului.si mie mi-a trebuit o ora sa trec orin sebes.oricum, stirea este dementiala….ne anunta in 15 august ca pana in 14 august centrul sebesului este blocat.GENIAL

Comentariile sunt oprite