Rămâi conectat

Curier Județean

Reprezentanții Jandarmeriei Alba, împreună cu partenerii lor, au desfășurat o activitate de prevenire la Liceul Tehnologic Jidvei din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba împreună cu partenerii săi, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba şi Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane–Centrul Regional Alba Iulia au desfăşurat în data de 10 octombrie o activitate de prevenire la Liceul Tehnologic Jidvei, jud. Alba.

Au fost discutate teme privind creşterea gradului de informare şi siguranţă a elevilor şi profesorilor, prevenirea violenţei în incinta şi în zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, prevenirea consumului de droguri şi a noilor substanţe psihoactive şi prevenirea traficului de persoane. Informaţiile au fost primite cu interes de elevii liceului, care au participat la discuții și au pus întrebări pe temele dezbătute.

Activităţile de informare vor continua în unităţile de învăţământ din judeţul Alba, unde elevii vor primi recomandări şi sfaturi pentru prevenirea victimizării, dar şi a delincvenţei juvenile.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea