Replica Unirii Alba Iulia, la adresa antrenorului Paul Ciucă, după derby-ul „de Alba”cu Industria Galda: „Vom seziza Comisia de Disciplină a FRF și așteptăm scuze publice”!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

„Războiul” din teren, de la derby-ul „de Alba” de miercuri, dintre Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia, câștigat de vizitatori, în minutul 90, după ce au întors scorul (2-1), continuă și la nivel declarativ. Antrenorul gazdelor, Paul Ciucă, și-a exprimat punctul de vedere printr-un mesaj extrem de dur, însă replica „alb-negrilor” nu s-a lăsat prea mult așteptată. Într-o postare pe rețelele sociale, Unirea Alba Iulia și-a prezentat punctul de vedere mențioând că așteaptă scuze publice și că va sesiza Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

*Paul Ciucă: „Jaf, hoție, crimă cu premeditare”

Jaf, jaf, jaf, jaf, jaf, jaf, jaf, hoție, hoție, hoție, hoție, hoție, hoție, crimă cu premeditare ,crimă cu premeditare, crimă cu premeditare. Oare cum pot dormi învingătorii de astăzi și mai ales conducătorii? Ce întrebare prostească am pus ,iertare, păi pentru oamenii ăștia e modul lor de viată. Îmi pare rău că am zis adevărul, dar nu am mai putut răbda”, a transmis Paul Ciucă, un mesaj extrem de dur.

USR - Alegeri parlamentare 2020

*Unirea Alba Iulia: „O gravă abatere de la normele sportive și civilizație”

Urmare a declarațiilor antrenorului secund al echipei Industria Galda, d-l Paul Ciucă, proferate public în timpul și la finalul meciului și remise presei, clubul AFC Unirea 1924, face următorul comunicat oficial:

PMP - Alegeri parlamentare 2020
Bucuria victoriei meritate și muncite a echipei noastre a fost umbrită de comportamentul nesportiv al domnului Paul Ciucă. Acesta, în ciuda relațiilor cordiale între cele două cluburi, pe parcursul întregului meci a proferat injurii la adresa delegației noastre, iar la final, dovedind nu numai că nu știe să câștige un meci, dar și că nu știe să piardă unul, antrenorul gazdelor a lansat o serie de acuzații grave, nefondate, menite să arunce cu noroi asupra onoarei clubului nostru și să mascheze propria incompetență.
Considerăm acest derapaj verbal ca pe o gravă abatere de la normele sportive și de civilizație. Pe cale de consecință, ne rezervăm dreptul de a sesiza Comisia de disciplină a FRF, între timp, așteptând încă scuze publice. Menționăm că acest demers nu este unul împotriva clubului conjudețean pentru care avem respectul cuvenit unui partener onorabil de competiție ci doar împotriva unui angajat care nu corespunde pretențiilor acestui club„, conducerea clubului AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Dan HENEGAR