Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Repartizarea unei locuințe sociale unei familii din Alba Iulia: Decizia, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Repartizarea unei locuințe sociale unei familii din Alba Iulia: Decizia, pe masa consilierilor locali

Pe masa consilierilor locali din Alba Iulia se află un proiect de hotărâre privind aprobarea Listei V pentru repartizarea locuințelor sociale disponibile de închiriat în anul 2023, care urmează să fie votat în cadrul ședinței din data de 20 decembrie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În prezent este disponibilă de închiriat o locuință din blocul de locuințe sociale aflat în imobilul situat în municipiul Alba Iulia, str. Marcus Aurelius, nr. 49, bl. A2, ap. 21, județul Alba, conform adresei nr. 138016/28.11.2023 a Biroului Elaborare Contracte și Administrarea Domeniului Public.

Lista de priorități pentru anul 2023 este aprobată prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Alba Iulia nr. 540/29.11.2022.

Citește și: LISTA II de repartizare a locuințelor sociale în două blocuri de pe o stradă din Alba Iulia, la vot în Consiliul Local

Pentru locuința compusă din 2 camere a fost anunțată familia care se află pe următoarea poziție eligibilă din lista de priorități pentru anul 2023, poziția a cincea, formată din 3 membrii, iar aceasta a acceptat repartizarea locuinței.

Comisia de analiză a cererilor de locuințe sociale propune spre aprobare Lista V pentru repartizarea locuinței sociale disponibilă de închiriat în anul 2023, respectiv repartizarea a unei locuințe sociale din blocul de locuințe sociale din imobilul situat în municipiul Alba Iulia, str. Marcus Aurelius, nr. 49, bl. A2, judetul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea