Rămâi conectat

Ştirea zilei

Repartizarea mandatelor de consilieri locali în orașul Abrud, în urma alegerilor locale 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Repartizarea mandatelor de consilieri locali în orașul Abrud, în urma alegerilor locale 2020

În Abrud, din cei 15 consilieri locali, 5 mandate vor fi repartizate PNL, 5 pentru PSD unul pentru ALDE, un candidat independent, pe nume Kopenetz Lorand-Marton, unul pentru USR-PLUS, unul pentru Pro-România și unul pentru ALDE.

Practic, în Consiliul Local, vor intra cinci partide și un candidat independent. Repartizarea mandatelor de consilieri este potrivit datelor provizorii.

Astfel, cele cinci partide cu planuri și promisiuni diverse, împreună cu candidatul independent, vor reprezenta cetățenii orașului pentru următorii patru ani, conform votului cetățenilor lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea