Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Repartizare Titularizare 2014, în Alba. Doar 33 de candidați, repartizați pe cele 54 de posturi din învățământ

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

repartizare-titularizare-201415În ședința publică de astăzi, doar 33 de cadre didactice din județul Alba au fost repartizate, pe cele 54 de posturi scoase la concurs. Deși au existat 212 candidați care au obținut media peste 7.00, medie care oferă posibilitatea obținerii unui post titularizabil pe perioadă nedeterminată, nu toți au îndeplinit toate criteriile de titularizare necesare în instituțiile de învățământ pentru care au optat. Aceștia au o a doua șansă, în data de 5 august, când se vor scoate la concurs posturile pe perioadă nedeterminată.

Amintim că n urma soluționării contestațiilor, în județul Alba sunt 212 candidați cu nota peste 7.00, la proba scrisă a examenului care au și intrat în ”lupta” pentru cele 54 de posturi titularizabile, pe perioadă nedeterminată, scoase la concurs. Cea mai mare concurență s-a înregistrat la limba engleză, dar mulți candidați au fost și pentru posturile de educator, învățător și profesori de educație fizică.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În județul Alba sunt aproximativ 600 de posturi pentru angajarea cadrelor didactice pe perioadă determinată.

Conform metodologiei, prima etapă de repartizare computerizată continuă și în 1 august cu repartizarea, în şedinţă publică, a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7,00 (şapte), pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă sau în alte centre de concurs în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Candidaţii se legitimează cu BI/CI sau pot fi reprezentaţi de o altă persoană, prin procură notarială în original.

În cazul în care candidatul nu este prezent personal sau printr-un împuternicit la şedinţa publică de repartizare, cererea acestuia nu se soluţionează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea