Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Renovări şi modernizări la Spaţiile Serviciului de medicină legală de la Spitalul din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

În ultimii aproximativ doi ani, de la preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba de către administraţia judeţeană, mai  multe compartimente ale instituţiei sanitare şi-au îmbunătăţit simţitor aspectul şi au fost dotate corespunzător. Reabilitări au fost realizate şi la  Serviciul de Anatomie patologică, unde au fost înlocuite uşile cu altele de termopan şi a fost schimbată pardoseala cu unul covor PVC, care să corespundă normelor spitaliceşti.

Pentru igienizare clădirii în care funcţionează Serviciul de Anatomie patologică şi Serviciul Judeţean de medicină legală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba au fost realizate şi zugrăveli şi alte modernizări.

„Atât la primul etaj cât și la parterul clădirii au fost efectuate lucrări de îmbunătățire a standardelor medicale. De asemenea, s-au făcut îmbunătățiri importante și în Morga spitalului care a fost complet renovată. S-a schimbat gresia, faianța și ușile, s-au făcut zugrăveli și a fost achiziționat un frigider nou. Putem spune acum că spațiul corespunde din toate punctele de vedere. Acestui serviciu trebuia să i se dea respectul cuvenit iar acest lucru s-a realizat”, a explicat medicul Gheorghe Vieru, șeful Serviciul Judeţean de medicină legală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea