Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Remus Pricopie: Probabil că avem această creştere faţă de anul trecut ca urmare a faptului că subiectele au fost diferenţiate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

remus_pricopie1Promovabilitatea finală a examenului de Bacalaureat 2013 este de 55,4%, cu 11 puncte procentuale mai mare decât anul trecut, a anunţat ministrul Educaţiei, Remus Pricopie în cadrul unei conferinţe de presă pe tema „Bacalaureat, iunie – iulie 2013: rezultatele obţinute de absolvenţi înainte de contestaţii”. Şi în judeţul Alba anul acesta rezultatele au fost mai bune, 62,22% din elevi au promovat spre deosebire de anul trecut când promovabilitatea a fost de 48,7%.

Precizăm faptul că procentul de promovabilitate pentru cei 2.582 candidaţi din promoţia 2013 este de 66,96%, o creştere de 10% faţă de anul precedent. Pentru cei 531 candidaţi din promoţiile anterioare procentul de promovabilitate este de 39,17%.

Probabil că avem această creştere faţă de anul trecut ca urmare a faptului că subiectele au fost diferenţiate. Pe de altă parte, avem mai puţini înscrişi anul acesta – 188.848 de înscrişi, faţă de 200.187 de elevi înscrişi la BAC anul trecut„, a explicat ministrul Pricopie. 

Sursa: Hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea